dilluns, 25 d’abril del 2016

El PSC de Tortosa denuncia la "deixadesa" del barri de Remolins

Voreres en mal estat; clots en carrers; brutícia acumulada; runes d'habitatges afonats, o cablejat elèctric desprotegit i a l'accés de qualsevol persona. Aquestes són només algunes de les deficiències que detecta al barri de Remolins el grup municipal del PSC. Ho fa dins la campanya Com continuen tenint la ciutat, que des de fa mesos reclama un pla especial de millora de la via urbana.

El portaveu socialista, Enric Roig, ha situat com a exemples de la "deixadesa" del govern municipal a aquest barri punts com la plaça de Sant Jaume, on ni tan sols hi ha papereres o bancs per seure, i on part del paviment està trencat. Però fa especial èmfasi en l'abandonament del call jueu, i la manca d'iniciativa per explotar-lo com a actiu: "Han desaprofitat que Tortosa fos durant dos anys capital de la Xarxa de Jueries de l'Estat", diu, tot indicant que la única millora feta ha sigut instal·lar algunes indicacions i canviar fanals. Mentrestant, denuncia Roig, hi ha cases afonades la runa de les quals ocupa carrers.

Per tot plegat, el PSC reclama novament un pla d'actuació integral a la via urbana, així com la creació de la figura d'un agent cívic.


Publicat a ebredigital.cat el divendres 22 d'abril de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada