dilluns, 25 d’abril del 2016

El PSC reclama un pla de millora integral del call jueu


En el marc de la campanya “Xeic! Pos com continuen tenint Tortosa!”, el grup municipal del PSC ha denunciat l’estat de deixadesa dels barris de Sant Jaume i Remolins de la ciutat. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha afirmat que el govern municipal de CiU no va saber aprofitar la seva presidència de la Xarxa de Jueries per impulsar turísticament el call jueu de Remolins i millorar la zona. En aquest sentit, Roig ha reclamat un pla integral per al call jueu. 

El PSC també ha denunciat que el govern municipal no compleix amb la normativa de donar un tractament estètic de façana a les mitgeres un cop hagi passat un any de l’enderrocament d’un edifici. Un fet que afecta al barri de Sant Jaume per l’estat de degradació de les cases. 

Roig ha denunciat la manca de manteniment del paviment, l’estat de la senyalització als barri o la falta de neteja de carrers i solars. Així mateix, ha posat la plaça Sant Jaume com un exemple de com no ha de ser un espai públic. 

Els socialistes també han reclamat la millora de la plaça de l’Escorxador, sense senyalització i on només queden tres dels pins centenaris.

Publicat el divendres 22 d'abril a

Marfanta.com


Un Cop d'Ull


I Canal 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada