dijous, 21 d’abril del 2016

Roig: “Celebrem que la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa reivindiqui també i doni suport a les propostes defensades pel partit socialista”

El passat dilluns 11 d’abril la Federació d’Associacions de Veïns es va tornar a reunir amb l’executiva del PSC per tractar diversos temes d’interès local i territorial

“La recuperació i transformació dels terrenys de Renfe és una reivindicació que el nostre partit ja duia en el seu programa electoral en les dues darreres eleccions municipals como a punt clau, i que considerem de vital importància per a vertebrar, reestructurar i revitalitzar el centre de la ciutat, unint els barris del Temple i Eixample, i que no només ha estat proposta electoral sinó que hem presentat mocions al respecte al Ple de l’Ajuntament. Malauradament la nostra veu no ha estat escoltada pel govern de CiU en la seva línia de rebutjar les propostes que venen de l’oposició”. Amb aquestes paraules el portaveu del grup municipal socialista, Enric Roig, ha volgut agrair a les entitats veïnals de Tortosa que reclamin ara a les institucions corresponents aquesta i altres propostes que els socialistes sempre han defensat.

Aquesta proposta, juntament amb la reclamació de la construcció de l’autovia A7 i del Palau de Justícia i de l’impuls del Polígon Catalunya Sud, van ser els principals temes, cabdals per a la recuperació econòmica de la ciutat i per a la capitalitat de Tortosa, que el grup socialista va posar sobre la taula a la reunió del passat dilluns 11 d’abril amb representants de la Federació, “per aquest motiu celebrem que la Federació d’Associacions de Veïns reivindiqui ara aquestes propostes i es faci ressò de les nostres demandes que haurien de millorar, sense dubte, la qualitat de vida a la nostra ciutat” ha matisat el portaveu del grup socialista.

A la mateixa reunió es van tractar temes d’interès local com el pla de mobilitat de l’Hospital, el soterrament de la C-12, el manteniment de la ciutat o la neteja i l’enllumenat públic, entre d’altres i el portaveu socialista va posar en coneixement dels representants veïnals el fet de que el nou projecte de piscines de Tortosa no contempla cap piscina descoberta d’estiu, transmetent així la posició del partit socialista al respecte. “És lamentable que després de tat d’anys d’esperar les noves piscines, finalment Tortosa no tindrà una piscina descoberta” ha dit el regidor socialista.

“Agraïm novament a la Federació d’Associacions de Veïns que hagi recollit el guant i faci ara aquesta reivindicació. Esperem que allò que el govern municipal no vol escoltar del PSC si ho escolti ara que ve de la ciutadania, vehiculat mitjançant els seus representants veïnals” ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada