dilluns, 11 d’abril del 2016

El grup socialista de Tortosa participa al Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del PSC

En aquesta primera trobada s’ha reclamat a la Generalitat de Catalunya que publiqui el deute “real” als ajuntaments al portal de la transparència

Aquest dissabte, 9 d’abril, s’ha constituït el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del PSC en una trobada que s’ha ampliat a caps de llista i regidors i regidores. Una trobada en la qual han participatEnric Roig, portaveu socialista a l’Ajuntament de Tortosa, la regidoraDolors Bel i el regidor Manel de la Vega.

En la trobada s’han posat de relleu dues dades significatives: que PSC-CP és la segona força en nombre de vots als municipis catalans i que és la força política que governa més habitants: més de 2 milions de catalans i catalanes.


També s’han establert les prioritats municipals socialistes per a aquest mandat, entre les quals hi ha demandes dels Ajuntaments a la Generalitat de Catalunya, accions per al creixement i la lluita contra el canvi climàtic, així com per la pau i la solidaritat.

En relació a les demandes municipals a la Generalitat de Catalunya, hi ha la necessitat d’un fons d’emergència social que permeti garantir les necessitats bàsiques de les persones més desfavorides, així com promoure accions preventives, de promoció de l’autonomia i les oportunitats per a les persones. Un fons d’allò més necessari al nostre municipi, donat l’alt índex d’atur que pateix la nostra ciutat amb quasi bé 3.000 persones aturades.

Durant la trobada, també s’ha reclamat a la Generalitat un calendari de pagament del deute pendent amb els ajuntaments; que es prioritzin aquests pagaments i que es publiqui el deute “real” al portal de la transparència.

En el document adjunt en aquesta nota de premsa, hi trobareu les principals resolucions preses en aquest Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada