dimecres, 13 d’abril del 2016

El PSC denuncia que Tortosa es quedarà sense piscina d'estiu

El grup municipal del Partit Socialista a Tortosa ha tornat a mostrar la seua disconformitat amb el projecte de construcció de les piscines de l'estadi municipal, que preveu l'equip de govern. Segons alerten, serà impossible complir el calendari que han anunciat, suposarà un endeutament municipal que podrien evitar amb altres fórmules i deixarà la ciutat sense unes piscines a l'aire lliure per a l'estiu.

El portaveu socialista, Enric Roig, ha assenyalat que caldria optar pel model de concessió, pel qual l'empresa constructora assumisca el cost de l'obra (pressupostada en 5,5 milions) a canvi de l'explotació de l'equipament per un període de 25 anys. Això faria que no calgués recórrer al préstec bancari, diu Roig, i poder destinar els recursos existents a altres actuacions que també considera necessàries per a la ciutat. A més, lamenta que tal com han previst el complex, el nucli urbà es quedarà definitivament sense piscina a l'aire lliure per a l'estiu, ja que només la contempla coberta.

Pel que fa a l'inici de les obres, els socialistes adverteixen que no podran arrancar al novembre, com pretén el govern municipal, ja que "amb sis mesos que queden no es poden fer tots els tràmits previs necessaris". Entre aquests, la redacció de l'avantprojecte, l'adjudicació de les obres i la finalització del projecte constructiu.

Publicat a ebredigital.cat el dimecres 13 d'abril de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada