dilluns, 25 d’abril del 2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un nou catàleg de xerrades i tallers a les associacions de dones de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix a les associacions de dones de la comarca un nou catàleg de xerrades i tallers formatius sobre aspectes relacionats amb el Baix Ebre i la dona. Aquest nou catàleg ha estat presentat en l'últim Consell Consultiu de les Dones del Baix Ebre, celebrat aquesta setmana.

ImatgeEl catàleg consta enguany de 13 xerrades i dos tallers que van a càrrec de tècnics de la institució comarcal. El contingut de les conferències van des de temes socials com l'acolliment i l'adopció o els drets de la dona a aspectes més divulgatius com la importància de reciclar, la incidència de la mosca negra o fer turisme i salut, amb una sortida a la Via Verda.

El catàleg també inclou xerrades sobre l'emprenedoria al Baix Ebre, el reciclatge de residus orgànics, el turisme o el Consell Comarcal, que es complementen amb visites guiades al Viver d'Empreses i Centre de negocis Baix Ebre Innova, una planta de compostatge, el Centre d'Inspiració Turística EbreTerra i l'edifici de la institució comarcal, respectivament.

Cada associació pot adreçar-se al Consell Comarcal del Baix Ebre i sol•licitar-ne com a màxim dos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada