dilluns, 25 d’abril del 2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre liquida el pressupost de 2015 amb un resultat positiu de 121.034 euros

El ple ordinari d'abril aprova les bases per concedir les beques menjador del curs escolar 2016/17

ImatgeEl Consell Comarcal del Baix Ebre ha liquidat el pressupost de l'exercici de 2015 amb un resultat positiu de 121.034,87 euros i amb un romanent de tresoreria de 56.186,25 euros, segons que donat compte el president de l'ens comarcal, Daniel Andreu, en la sessió plenària ordinària del mes d'abril. Aquest resultat pressupostari permet un l’informe favorable del compliment anual del pla de sanejament que la institució comarcal va haver de fer el 2010 arran del resultats pressupostaris negatius de 2008 i 2009.

D'altra banda, el ple comarcal ha aprovat inicialment les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2016/2017. Aquests ajuts van destinats a alumnes de famílies amb importants dificultats econòmiques.

El ple de la Corporació comarcal també ha acceptat la delegació de competències en matèria de gestió de residus: paper, vidre, envasos i orgànica efectuada per l'Ajuntament de Tortosa. Aquesta cessió també inclou la gestió de la deixalleria fixa i mòbil i la transferència, transport i tractament de la fracció resta a un centre autoritzat. L'organisme encarregat de gestionar aquestes competències cedides serà el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).

En la mateixa sessió s'ha aprovat el conveni per a la coordinació, cooperació i col•laboració entre la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal per a optimitzar la prestació dels serveis municipals durant el quadrienni 2016-2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada