divendres, 29 de març del 2019

Josep Joan Moreso tanca la llista a les eleccions municipals del PSC donant el seu suport al Projecte de Ciutat d’Enric Roig

Dimecres passat l’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa va aprovar la candidatura que ha d’acompanyar a Enric Roig en la cursa cap a l’alcaldia.



Una llista que tanca el catedràtic de Filosofia del Dret a la Universitat Pompeu Fabra Josep Joan Moreso, que no ha tingut cap dubte a l’hora de formar part d’aquesta llista i de comprometre’s per la ciutat i pel projecte socialista per a Tortosa, tal i com es pot veure al vídeo que s’adjunta, i perquè, tal i com defensa, “voldria que Tortosa fos, amb orgull però amb generositat, la capital del sud de Catalunya”.

Moreso és també Doctor en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, 1983. Ha treballat principalment en teoria general del dret, amb especial atenció a l’estructura i la dinàmica dels sistemes jurídics. Durant els darrers anys la seva recerca està dedicada als fonaments filosòfics del constitucionalisme, un àmbit on convergeixen la teoria jurídica, el dret constitucional, la filosofia del llenguatge, la filosofia moral i política, la teoria social i la teoria de la democràcia. Ha estat també professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Girona i investigador visitant a la Universitat d’Oxford, a la Universitat de Buenos Aires i a la Universitat de Gènova. És doctor honoris causa per la Universidad de Valparaíso (Chile) l’any 2010, i la Universidad Antenor Orrego Trujillo(Perú) l’any 2014 i Profesor Adjunto Honorario a la Universidad Diego Portales (Santiago de Chile). Entre 2005 i 2013 fou Rector de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i des de 2013, és el president de l’Agència de la Qualitat de les Universitats de Catalunya. Co-director de la col·lecció ‘Filosofía y Derecho’ de l’editorial Marcial Pons, editor de diverses revistes de la seva especialitat entre les que destaquen Doxa i Ratio Juris, ha publicat més de deu llibres i més de dos-cents articles i capítols de llibres de la seva especialitat i ha participat com a tertulià en diversos mitjans de comunicació.

El proper dissabte 30 de març a les 12,30 h a la plaça de l’Absis de la Catedral, es presentarà oficialment la candidatura i els caps de llista de les EMD’s, en un acte obert a tothom al que esteu tots i totes convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada