divendres, 15 de març del 2019

Roig: “l’alcaldessa arriba tard i malament. Després de 12 anys de renúncies per una sanitat pública i de qualitat a Tortosa, la Sra. Roigé continua segrestada pels seus socis de govern, els Republicans, a la ciutat i a la Generalitat”

Els socialistes porten anys advertint del deteriorament de la sanitat pública a Tortosa, i ara l’alcaldessa es fa l’ofesa quan no ha fet mai cas de les propostes i advertiments socialistes 

Recordem que en el darrer ple Roigé i els seus socis còmplices útils, els Republicans, van rebutjar la moció que instava demanar al Govern de la Generalitat la realització d’un estudi de les necessitats de Pediatres a l’Atenció Primària i després reposar i dotar de l’especialitat de Pediatria als CAP’s. L’argument del govern per no aprovar la moció va ser que tot és culpa de Madrid, mentre que el portaveu socialista, Enric Roig va rebatre aquest argument i va demanar al govern que “deixin de buscar excuses i facin el favor de governar per resoldre els problemes reals dels tortosins i tortosines i amb la salut no s’hi juga, perquè la salut no entén d’esperes o de manca de professionals, i més si es tracta de xiquets i xiquetes.” “Curiós que una proposta de resolució socialista en aquesta línia si que fou aprovada al Parlament de Catalunya.” 

Avui, Roigé ens ha sorprès amb aquest pseudoenfado, quan diu que exigeix al Departament de Salut que faci marxa enrere amb els canvis de pediatria i la pèrdua d’especialitats mèdiques en favor de Roquetes. 

“Tot és conseqüència de dotze anys de renúncies de Roigé, Bel i els seus còmplices útils, els Republicans, davant de la situació de la sanitat pública a Tortosa, amb la renúncia al nou hospital, el trasllat de la unitat de radioteràpia a l’Hospital Verge de la Cinta i els continus pedaços per solucionar els problemes al Verge de la Cinta” ha dit Roig. 

Els socialistes hem presentat mocions i propostes per tal d’impulsar una sanitat pública de qualitat a Tortosa i a les Terres de l’Ebre, reclamant el nou hospital, cobrir les especialitats vacants, disminuint les llistes d’espera i la darrera, que va ser per reclamar una atenció pediàtrica de qualitat a Tortosa. 

“Després de rebutjar sistemàticament totes les nostres propostes, ara la Sra. Roigé es mostra més dèbil que mai, segrestada pels seus socis de govern a l’Ajuntament de Tortosa i a la Generalitat de Catalunya que, lluny de reconèixer els seus errors al capdavant del govern municipal, ara gesticula a dos mesos de les eleccions municipals” ha reblat Roig. 

Els socialistes considerem que és molt greu que Tortosa perdi una vegada més, s serveis que tenim a la ciutat i que ara, els Republicans al capdavant de la Conselleria de Salut, perjudiquin greument a Tortosa quan ells són també qui governen a la nostra ciutat. “Sobta aquest anunci dies després de la incorporació de la Sra. Mar Lleixà, directora dels Serveis Territorials de Salut, a la candidatura dels Republicans del Sr. Faura. Quina carta de presentació és aquesta per a la ciutat, quan espolien els serveis públics i sanitaris de Tortosa?” ha respòs Roig.

“Sra. Roigé, ja n’hi ha prou de renúncies! No es pot governar sempre renunciant i sota les directrius d’un govern de la Generalitat que no governa i no mira per Tortosa i per les Terres de l’Ebre.” “És evident que el que ha de fer la Sra. Roigé és deixar pas als que realment lluitem per la nostra ciutat” ha exposat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada