dimecres, 27 de març del 2019

Roig demana la rescissió del contracte de la neteja si continuen els incompliments


El portaveu del PSC, Enric Roig, ha enviat una carta a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, reclamant informació detallada sobre l’execució del contracte de serveis de recollida de residus i de neteja viària del municipi. Roig ha denunciat que vuit mesos de la seva entrada en vigor no s’han implantat ni tot els equips de recollida de residus ni tots els equips de neteja. Tampoc s’ha incrementat el nombre de personal. 

Roig ha afirmat que s’està davant d’un “nou incompliment” per part del govern municipal del PDeCAT i ERC. El portaveu del PSC ha reclamat que es facin els requeriments oportuns a l’empresa adjudicatària, i en cas de no compliment, que es rescindeixi el contracte. 

Quant al ple del proper dilluns, Roig ha explicat que han presentat una moció que reclama actuacions de manteniment dels tres parcs de salut de la ciutat. En canvi, ha retirat la moció per a la protecció de les oliveres monumentals després que la Llei que ho ha de fer possible continua la seva tramitació al Parlament.

Publicat el dimecres 27 de març de 2019 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada