dijous, 7 de març del 2019

L’Assemblea Oberta de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa aprova el manifest socialista amb motiu del Dia Internacional de Drets de les Dones

Aquest 8 de Març, Dia internacional de Drets de les Dones, la societat i la democràcia ens hi juguem molt


Estem vivint l’amenaça real cap a les polítiques feministes, tant a nivell internacional com a nivell estatal i municipal, amb la irrupció de formacions polítiques absolutament reaccionàries i la radicalització dels partits de dretes que recuperen els seus discursos més retrògrads i contraris als drets de les dones. Tot i així, també vivim amb esperança l’enfortiment del moviment feminista, amb la implicació copartícip de dones i homes que es rebel·len front el sistema patriarcal i exigeixen governs que donin respostes efectives als greus problemes que pateixen més de la meitat de la població.

Aquesta premissa, i sota el lema “el temps de les dones, avancem, cap pas enrere” obre el manifest del Partit dels Socialistes de Catalunya amb motiu de la celebració del 8 de març, que va ser aprovat per l’Assemblea Oberta de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa que va tenir lloc ahir dimecres 6 de març.

Tal com va expressar el Primer Secretari, Enric Roig, “com a socialistes, estem compromeses i compromesos amb el canvi social que impulsa el feminisme. No podrà haver-hi veritable transformació si no es compta de manera essencial amb les dones, amb la seva participació i contribució. Per això, i amb la igualtat com a pilar, hem abanderat de la mà del moviment feminista totes les conquestes per a les dones.”

Amb orgull, hem de reivindicar que les dones només han avançat en drets amb governs liderats pel feminisme socialista, perquè sempre hem prioritzat la defensa dels drets de les dones perquè som el partit dels "Fets, no només paraules" i “en els drets de les dones, cap pas enrere!” ha reblat Roig.

Podeu descarregar-vos el manifest aquí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada