dijous, 28 de març del 2019

L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa aprova la candidatura ROIG 2019

El candidat s’ha envoltat d’un equip de més de 35 persones

Després de les eleccions primàries del juny de 2018 en que es va escollir a Enric Roig com a candidat a l’alcaldia de Tortosa, i de la seva presentació oficial el passat 3 de novembre, recolzat per Adriana Lastra i Miquel Iceta, l’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa ha aprovat la candidatura que acompanyarà a Roig en la cursa electoral que finalitzarà el 26 de maig. I ho fa ara, abans de l’aprovació oficial pel Consell de Federació del proper 4 d’abril, darrer pas abans de la ratificació de totes les llistes socialistes per part del Consell Nacional del PSC del dia 5 d’abril.

Enric Roig és Arquitecte de professió i vocació, i també és treballador de l’administració pública des de fa 30 anys (Coordinador de Planificació Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa), tot i que ara està excedència i combina la seva vesant professional des del seu Taller d’Arquitectura amb la vida política a l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal i l’Executiva Nacional del PSC.

L’equip que acompanyarà a Enric Roig conforma una llista de més de 35 persones que inclou els candidats a les EMD’s de Bítem, Campredó i Jesús.

La llista està encapçalada per l’experiència a l’administració dels actuals regidors socialistes Dolors Bel i Manel de la Vega, que aporten la seva solvència professional a l’Ajuntament de Tortosa a aquest equip.

La resta de la candidatura està conformada per un conjunt de persones que conjuga l’emprenedoria dels més joves amb l’experiència de vida dels més veterans. Gent de tots els sectors professionals: l’educació, la sanitat, el món sindical, el treball social, el comerç, el voluntariat i l’associacionisme o plataformes ciutadanes.

La llista la tanca el catedràtic de Filosofia del Dret a la Universitat Pompeu Fabra Josep Joan Moreso, que no ha tingut cap dubte a l’hora de formar part d’aquesta llista i de comprometre’s per la ciutat i pel projecte socialista per a Tortosa, tal i com es pot veure al vídeo que s’adjunta.

Publicat el dijous 28 de març de 2019 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada