dimecres, 13 de març del 2019

Roig:“el govern fa electoralisme reparant ara les voreres del Temple"

El PSC denuncia que fa anys que demana solucions a les voreres de barris com el Temple i de Ferreries i de la resta de la ciutat i el govern no ha fet mai res fins ara

Davant l’anunci6 per part del govern municipal d’un pla de xoc per millorar les voreres de Voraparc, al barri del Temple, el PSC vol deixar clar que no es pot fer electoralisme d’aquestes maneres, fent ara una actuació llargament reivindicada i reclamada tant pels veïns afectats com pel propi grup socialista.

Segons ha manifestat el portaveu del grup socialista, Enric Roig, “fa anys que des del PSC hem fet denúncies, campanyes, rodes de premsa i mocions demanant al govern una intervenció sobre les voreres i l’espai públic i mai han fet res i ara, que s’apropen eleccions, anuncien aquesta acció que ens sembla del tot oportunista i electoralista.”

“És vergonyós que, després del temps que portem el grup socialista demanant al govern un pla de xoc i una planificació urgent de millora de l’espai públic, ara presentin aquest pla de xoc per al Temple. És ofenedor cap a la ciutadania i demostra, una vegada més la manca de bon govern de la Sra. Roigé i els seus còmplices útils, els Republicans de Tortosa” ha explicat Roig.

Tal i com es pot veure a les fotografies que ens han fet arribar els veïns per mig de la nostra campanya Xeic! Pos com podem millorar Tortosa la situació de les voreres a aquest barri és preocupant, amb tanques que fa anys que estan a la via pública, i suposa un perill seriós per a la seguretat de les persones, tal com ha denunciat sempre el PSC.

Cal recordar que, dintre del Projecte de Ciutat del grup socialista, recollit al Llibre Roig de Tortosa, sempre s’ha contemplat un “Pla de voreres i dignificació de l’espai públic.” “És curiós que després d’anunciar-ho a la Rosa de Tortosa el govern hagi decidit arreglar aquestes voreres” ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada