dimecres, 13 de desembre del 2017

EL TRENCAMENT DELS PACTES ALS CONSELLS COMARCALS DEL MONTSIÀ i BAIX EBRE ÉS UNA DESLLEIALTAT

El PSC acusa als republicans de trencar de manera unilateral i sense motiu els “pactes de progrés” que s’havien subscrit el 2015

Des de la Federació de l’Ebre del PSC s’ha respost de manera contundent després de la presentació de la moció de censura contra els presidents dels consells comarcals del Baix Ebre i del Montsià. En aquest sentit el Primer Secretari de la Federació Manel De la Vega ha denunciat “l’apartheid polític” que estan patint els càrrecs i militants socialistes del territori i ha acusat a ERC d’incomplir el pacte de progrés en que s’havia arribat als dos ens comarcals ebrencs: “estem patint una pressió constant, una veritable persecució política amb la que s’està buscant apartar-nos de tot arreu i de fer-nos culpables de la situació en que ens trobem a Catalunya”.

Per la seva banda el President del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró ha denunciat que ERC al Montsià fa mesos que han fet deixadesa de les seves funcions: “el que han fet és molt greu. Natros no hem estat deslleials. Hem estat 6 mesos treballant molt, amb il·lusió i són ells els qui de manera unilateral han trencat el pacte”. Miró ha avisat que “farem una oposició ferma, estarem amatents i no en deixarem passar ni una” ha advertit.

Enric Roig, President del Consell Comarcal del Baix Ebre ha assegurat que la moció de censura “ha estat una “xapussa” des del punt de vista de la forma i del fons. Estan trencant possibles ponts d’entesa per a les properes eleccions municipals” – ha avisat- i a més ha volgut carregar contra els consellers del PDeCat: “S’ha demostrat que qui mana al Baix Ebre és Ferran Bel. Podem dir que ara mateix, votar ERC al Baix Ebre és votar a Ferran Bel” i ha apuntat que tot i les desavinences entre les dos formacions sobiranistes han prioritzat el joc de l’intercanvi de cadires als interessos reals dels habitants de la comarca.

Els dos presidents comarcals ha coincidit en assenyalar la tasca duta a terme des que van accedir a la presidència, desencallant temes i impulsant àrees estratègiques per al desenvolupament del Montsià i del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada