dimarts, 5 de desembre del 2017

L'empresa Repsol contribueix amb 20.000 euros al finançament del Servei de Transport Adaptat del Baix Ebre


Actualment 117 persones se’n beneficien d’aquest servei, de les quals 65 van a centres de dia i 52 assisteixen a centres ocupacionals.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i el director de la Unidad de Negocio de Repsol Espanya, Manuel A. González, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'empresa energètica aporta 20.000 euros per finançar el Servei de Transport Adaptat (TAD) que presta la institució comarcal. Des de l'any 2011, Repsol col·labora econòmicament cada exercici en aquesta iniciativa assistencial que beneficia més d'un centenar de persones a la comarca.

El TAD és un servei que facilita el transport de persones amb mobilitat reduïda, discapacitades o amb grau de dependència als centres socials d’atenció especialitzada, preferentment de titularitat pública. Actualment 117 persones se’n beneficien d’aquest servei, de les quals 65 són persones majors de 70 anys en grau de dependència que es desplacen a centres de dia i 52 són discapacitades menors de 50 anys que assisteixen a centres ocupacionals.

El directiu Manuel A. González ha manifestat que la companyia Repsol “està compromesa amb la prestació d’aquest servei i volem que vagi endavant. Amb aquesta aportació no només beneficiem els usuaris sinó que també els seus familiars”. 

n nom de la institució i dels usuaris beneficiaris, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha agraït la implicació social de Repsol en la prestació d’aquest servei ja que aquesta aportació econòmica “és molt important perquè permet omplir un buit en un servei d’atenció a les persones molt importantíssim que no queda cobert amb el contracte programa establert amb la Generalitat”, ha dit Roig.

La prestació d'aquest servei és imprescindible per a la majoria dels usuaris i l'aportació econòmica de Repsol és fonamental perquè en garanteix el manteniment. La major part dels usuaris procedeixen de Roquetes, Deltebre, l’Aldea, Xerta i l’Ametlla de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada