divendres, 15 de desembre del 2017

Baix Ebre Innova forma una quinzena d'alumnes en atenció sociosanitària a persones dependents

El curs té una durada de 470 hores amb 80 hores de pràctiques laborals i s'imparteix al Viver d'Empreses de Camarles

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, acompanyat pel president i gerent de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i Antoni Galve, respectivament, ha donat aquest matí la benvinguda a la quinzena d'alumnes que han iniciat el curs Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials al Viver d'Empreses de Camarles.

El president comarcal ha animat els alumnes a aprofitar aquesta oportunitat formativa en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral i ha remarcat el fet que amb la certificació de professional que s'obté al final del curs es pot accedir a la borsa de treball de treballador/a familiar que convoca periòdicament el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Aquest curs, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova, està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i té una durada de 470 hores amb 80 hores de pràctiques laborals. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Aquests alumnes podran ser contractats en l'àmbit públic o privat, en centres o equipaments que prestin serveis d'atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seva activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada