dimecres, 13 de desembre del 2017

ACTE ELECTORAL DEL PSC-JUNTS PER AVANÇAR A TORTOSA

Les mocions de censura que han presentat ERC i el PDECAT contra els presidents socialistes dels consells comarcals del Baix Ebre i el Montsià, Enric Roig i Francesc Miró, van centrar el míting que el PSC va fer ahir al vespre a Tortosa. Davant d’un centenar de persones que omplien l’Aula Didàctica del Museu, el secretari d’organització del PSC,Salvador Illa, va fer un paral.lelisme amb el que està passant a Catalunya i va alertar que la CUP, ERC i el PdeCAT ho trenquen tot i porten la inestabilitat a les institucions.

El candidat ebrenc del PSC-Junts per Avançar, Joan Caballol, va acusar ERC de ser mala gent per haver faltat a la paraula després d’haver trencat el pacte amb el PSC als consells comarcals.

D’altra banda, la cap de llista per Tarragona del PSC, Rosa Maria Ibarra, aposta per la industrialització de les Terres de l’Ebre i ha dit que cal recuperar el Pla Estratègic.

Els candidats del PSC van insistir en què les eleccions del 21D són claus per recuperar la convivència, l’economia i les institucions i que la formació socialista és l’única que pot desencallar la situació que viu Catalunya.

Publicat el dimarts 13 de desembre de 2017 a radiotrtosa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada