divendres, 22 de desembre del 2017

El Consell Comarcal crea una web de Baix Ebre Avant per donar més visibilitat al projecte de dinamització econòmica

El president Enric Roig destaca la bona feina feta en el procés de concertació territorial al Baix Ebre per reimpulsar el desenvolupament

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha creat una web pròpia de Baix Ebre Avant (www.baixebreavant.cat) amb l'objectiu de donar més visibilitat a totes les accions adreçades a persones i empreses que es desenvolupen a través d'aquest projecte subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, acompanyat pel coordinador tècnic de l'Àrea d'Activació Econòmica, Josep Luque, ha presentat avui aquesta iniciativa. El nou espai web s'estructura amb una presentació dels diferents serveis segons al públic al qual van adreçats, és a dir, persones, empreses i territori, i presenta la informació segons els serveis que s’ofereixen a cada col·lectiu beneficiari. Entre els serveis a les persones destaca el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral que es va desplegar al mes de juny amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat laboral.

El president comarcal ha explicat que durant aquest 2017 s'ha donat un pas important en el procés de sensibilització i mediació col·lectiva amb els sectors públic, privat i comunitat educativa per tal d’arribar a l’Acord Territorial per a la Reactivació Econòmica i l’Ocupació. "Hem fet una bona feina en el procés de concertació territorial al Baix Ebre per reimpulsar el desenvolupament, facilitant el treball en equip, tant dels representants públics com privats, entitats socials i comunitat educativa", ha indicat Roig.

Paral·lelament, ha explicat Enric Roig, s’ha iniciat un procés de formació i sensibilització en desenvolupament local a l’equip tècnic del Consell Comarcal per implementar un nou model d’organització tècnica de l’Àrea d’Activació Econòmica i Ocupació, en el que ha d’acabar esdevenint la futura Agència de Desenvolupament del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada