dimarts, 5 de desembre del 2017

El PSC lamenta que el govern no vulgui debatre les mocions socialistes, acusant-los de còmplices del 155 i deixant així de costat els temes de ciutat


En canvi si van debatre les mocions del Partit Popular, que és qui ha aplicat el 155, evidenciant així la seva idea de democràcia que tant reclamen

El ple del mes de desembre ha evidenciat la manca d’interès del govern pels temes de ciutat i la seva total submissió al procés per davant de tot. Així es va demostrar quan ni Junts X NO ni la CUP es van negar a debatre les mocions presentades pel grup municipal socialista per un motiu purament polític, havent titllat el PSC de ser còmplices de l’aplicació del 155 i d’absentar-se dels plens en determinades mocions.

La regidora Dolors Bel va respondre a aquesta actitud manifestant que “nosaltres vam marxar del ple perquè se’ns havia insultat i no podem acceptar aquestes actituds, que vostè va permetre. En canvi el seu argument és purament polític i no és convincent, però, a més, no entenem és perquè no debaten mocions que afecten exclusivament al món local i a la nostra ciutat.” Amb actituds com aquesta, el govern, amb el suport dels Republicans i de la CUP, demostra que no els interessen els temes de ciutat i que per ells és més important el procés que el benestar dels tortosins i tortosines, fent oïdes sordes a propostes que ens ha fet arribar la pròpia ciutadania. Recordem que les mocions proposaven crear un Carnet Jove Local i millorar la il·luminació de les façanes dels Reials Col·legis.

En canvi a la sessió plenària si que es van debatre les mocions presentades pel Partit Popular, “que és qui ha aplicat el 155, no nosaltres, per tant volem entendre que es tracta d’un menyspreu personal i directe al nostre grup municipal. Haurien de donar-se vergonya d’haver-nos portat on ens han portat i d’haver-se carregat el nostre estat democràtic que tant ens ha costat aconseguir i no culpar els demés dels seus actes. Aquesta és la idea de democràcia que tant demanen i defensen?” ha manifestat la regidora socialista. Per la seva banda el portaveu Enric Roig, en la seva intervenció en la defensa del model d’escola catalana va argumentar que “tot això es fa amb el suport dels Republicans, i de la CUP que només fan que donar suport a la política neolliberal i de dretes de CiU i Junts X Si, aprovant un pressupost que inclou ajuts de 30 milions a col·legis de l’Opus Dei que segreguen per sexes. Qui és aquí el còmplice?”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada