dilluns, 4 de desembre del 2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre lliura gairebé dues tones de llet al Gran Recapte del Banc d'Aliments

Aquesta aportació, en concret de 1.828 brics de litre de llet, ha estat possible gràcies a un romanent de la partida d’Urgències Socials

ImatgeEl Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat avui al Gran Recapte del Banc d’Aliments gairebé dues tones de llet. Aquesta aportació, en concret de 1.828 brics de litre de llet, ha estat possible gràcies a un romanent de la partida d’Urgències Socials del pressupost d’enguany de la institució.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha entregat els dos palets de llet als coordinadors del Banc d’Aliments a les Terres de l’Ebre, Oscar Ologaray i Josep Maria Manresa, en un acte que ha tingut lloc al supermercat Esclat de Tortosa, superfície comercial on s’ha efectuat la compra per import de 1.200 euros.

Els coordinadors del Banc d’Aliments han agraït al president del Consell Comarcal aquesta aportació extraordinària que, segons han indicat, permetrà repartir llet no només a les famílies necessitades del Baix Ebre sinó que també a les de la resta de comarques de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada