divendres, 15 de desembre del 2017

Acaba el pla impulsat per la Diputació que ha ocupat 5 persones en treballs de neteja i manteniment de la Via Verda

El president comarcal ha agraït als treballadors la feina feta i la dedicació que han prestat en aprendre noves habilitats professionals

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i el president de la Comissió de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs, han clausurat el Pla d'Ocupació Comarcal 2017 promogut per la institució intercomarcal i que ha donat feina a un total de cinc persones. Durant l'últim semestre aquests treballadors, cedits per la Diputació al Consell Comarcal, han dut a terme feines de manteniment i neteja al tram del Baix Ebre de la Via Verda de la Val de Zafán.

El president comarcal ha agraït als cinc treballadors la feina feta i la dedicació que han prestat en aprendre noves habilitats personals i professionals que hauran d'afavorir la seva inserció en el mercat laboral. El diputat Joan Josep Malràs ha anunciat que de cara a l'any vinent els plans d'ocupació que promou la Diputació de Tarragona s'ampliaran a 12 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada