dimarts, 19 de desembre del 2017

El remer tortosí Xavi Vela Maggi, elegit millor esportista de l'any de la comarca del Baix Ebre


El remer tortosí Xavi Vela Maggi ha estat elegit millor esportista de l'any en la categoria absoluta en la gala dels Premis Esportius Baix Ebre 2017, que ha tingut lloc aquesta tarda al pavelló municipal del Perelló. L'atleta Laia Monforte Melich, que competeix amb el Club Atletisme Terres de l'Ebre, ha estat distingida com a millor esportista en la categoria federada escolar, i la patinadora Dana Gil Bertomeu, del Club Patinatge Perelló, ha obtingut el premi a la millor esportista escolar 2017.

La gala, que organitza anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre i el Consell Esportiu del Baix Ebre, ha aplegat més d'un miler de persones al pavelló municipal del Perelló, on al llarg de dues hores s'han lliurat trofeus als més de 700 esportistes premiats en aquesta edició. Alcaldes i regidors d’esports dels ajuntaments del Baix Ebre, i consellers comarcals han participat en aquesta gala donant els guardons des de l'escenari.

El president del Consell Esportiu del Baix Ebre i alcalde de Paüls, Enric Adell, ha obert l'acte destacant la importància dels valors i el fet d'educar a les noves generacions a través de l'esport. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha agraït la dedicació que fa el Consell Esportiu del Baix Ebre en la promoció de l'esport base als centres escolars, el treball que fan totes les entitats de la comarca en ser cada dia més competitives i l'esforc que fan tots els esportistes per obtenir millors resultats.

En el decurs de la gala, l'associació esportiva Xino-Xano de Deltebre ha rebut el premi a la millor entitat per la seva tasca de promoció esportiva, el Club de Rem Tortosa ha estat distingit amb el premi a la millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva, i el Km Vertical del Trail Roquetes ha estat reconegut amb el premi al millor esdeveniment esportiu de l'any.

També ha estat distingit l'entrenador del CF Jesús-Catalònia, Fernando Garcia Seoane, amb el premi a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l'esport i han rebut mencions especials el Moto Club Tortosa, amb motiu del seu cinquantenari; Carlos Alós Ferré, campió de la Copa de Futbol amb l'equip Kairat Almaty de Kazakhstan; i, a títol pòstum, Amar Bouazzaoui Margalef, jugador de 14 anys de la secció de bàsquet de l'Ametlla de Mar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada