dijous, 7 de desembre del 2017

Enric Roig visualitza un nou govern comarcal fins al 27D després de la "traïció" d'ERC


L'encara president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha carregat aquest dimarts contra els fins ara socis de govern a l'ens, ERC, després d'anuncia una moció de censura amb que farà l'alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza (PDeCAT), nova presidenta el 27 de desembre. Roig ha expulsat tots els consellers republicans del govern i els ha titllat de "traïdors".

En una compareixença, el president de l'ens ha presentat el nou govern que estarà al capdavant de l'ens durant els pròxims 20 dies. El formaran els consellers del PSC, després que hagen formalitzat l'expulsió dels republicans al govern. Els nous vicepresidents són José Emilio Bertomeu, Josep Mas, Roser Merlos i Ramon Brull, que juntament amb el president comarcal Enric Roig integren la Comissió de Govern.

Roig ha sigut molt crític amb el portaveu d'ERC i fins l'estiu president, Dani Andreu, a qui ha retret el canvi: "al principi del mandat em va assegurar que el pacte no es veuria condicionat per la conjuntura política del país. Ara demostra que no és un home de paraula". Roig ha anat més enllà i ha denunciat que "ERC han sigut uns traïdors". L'encara president ha lamentat que Esquerra Republicana al Baix Ebre haja "perdut l'Esquerra del nom" i haja confiat el govern comarcal a "la Convergència més rància de Ferran Bel, com ja va fer a l'Ajuntament de Tortosa".

El ple on es debatrà la moció de censura està previst el 27 de desembre. Aleshores l'alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, serà nomenada presidenta fins al final del mandat amb el suport d'ERC.

Publicat el dimarts 5 de desembre de 2017 a ebredigital.cat i a Canal Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada