dilluns, 4 de desembre del 2017

Es presenten els candidats ebrencs del PSC-Units per Avançar

Joan Caballol número 3 i Bibiana Porres número 4 de la llista per Tarragona. Manel De la Vega, Dolors Gurrera, Dolors Bel i Ambiorix Ribera també en formen part.

Aquest migdia s'han presentat al davant del campus de la URV a Tortosa els candidats ebrencs que formen part de la llista del PSC - Units per Avançar per la demarcació de Tarragona en les properes eleccions al Parlament de Catalunya. 

El número 3 de la candidatura, Joan Caballol ha destacat que "la via del diàleg i la conciliació, la capacitat de parlar escoltant a l'altre, és un exercici necessari per no dividir encara més la societat catalana". Caballol ha afegit que "no volem alimentar ni a un front ni a un altre. Potser això no sentarà bé, però estem convençuts que és la única forma de poder arribar a acords. Al nostre territori hem de superar un doble centralisme. Hem de guanyar coses per al nostre territori, no perdre'n més"

Per la seva banda, Bibiana Porres, número 4 de la llista per Tarragona ha manifestat que "volem demostrar que amb acords es pot sumar. Apostem, com sempre pel nostre territori ja que especialment les Terres de l'Ebre, ens hi juguem molt"

La resta de candidats ebrencs són Manel De la Vega (7), Dolors Gurrera (12), Dolors Bel (14) i Ambiorix Ribera (17)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada