divendres, 15 de desembre del 2017

El jurat dels Premis Esportius del Baix Ebre 2017 fa públic els guanyadors de les categories específiques

El Perelló acull demà la gala de lliurament dels premis que distingiran enguany més de 700 esportistes de la comarca

El jurat dels XIV Premis Esportius del Baix Ebre ha fet públic els guanyadors dels premis específics i de les mencions especials, que es lliuraran demà dissabte, 16 de desembre, en el decurs de la gala que tindrà lloc al poliesportiu municipal del Perelló a partir de les 17.30 hores. En aquest acte es coneixerà quins esportistes obtindran les tres principals distincions: el millor esportista o equip escolar, escolar-federat i absolut de 2017, veredicte que encara no s'ha fet públic.

El premi a la millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva és per al Club de Rem Tortosa, que s'ha situat enguany en el segon lloc del rànquing dels millors clubs d'Espanya, mentre que el premi a la millor entitat per la seva tasca de promoció esportiva el recollirà l'associació esportiva Xino-Xano, pionera en piragüisme i dinamitzadora del Centre de Tecnificació Esportiva de Rem i Piragua de Deltebre.

D’altra banda, Tallets Tortosa rebrà el premi a l’empresa o entitat per la seva col·laboració i patrocini, en portar vàries temporades donant suport al Centre d'Esports Tortosa. El premi al millor col·laborador esportiu l’ha obtingut Joan Subirats Llaó, impulsor del patinatge, soci fundador del Club Patinatge Perelló de la junta directiva del qual n'ha estat membre i president fins el 2016. 

Pel que fa al premi a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l’esport la distinció la rebrà Fernando Garcia Seoane, entrenador de l'equip amateur CF Jesús Catalònia que ha aconseguit l'ascens a Segona Catalana. El premi especial a la promoció esportiva del Baix Ebre és per a l'empresa Beniemocions de Benifallet, per la promoció de les activitats en família al voltant de la natura i l'esport.

El jurat ha decidit atorgar el premi Fair-Play a l’esportivitat a l'equip de futbol de la Fundació Mercè Pla-Col·legi especial Sant Jordi-Àngel APASA, campió de la fase de plata del MIC-Integra; mentre que el Premi al millor esdeveniment esportiu de l’any és per al Km Vertical, prova esportiva que promou el Trail Roquetes.

També es lliuraran tres mencions especials, al Moto Club Tortosa amb motiu del seu cinquantenari; a Carlos Alós Ferré, campió de la copa de Futbol amb l'equip Kairat Almaty de Kazakhstan; i, a títol pòstum, a Amar Bouazzaoui Margalef, jugador de 14 anys de la secció de bàsquet de l'Ametlla de Mar.
La gala, organitzada pel Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Baix Ebre, premiarà enguany més de 700 esportistes de 28 disciplines diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada