dimarts, 12 de desembre del 2017

GRAN AFLUÈNCIA A l’ACTE ELECTORAL DE TORTOSA DEL PSC-UNITS PER AVANÇAR

A més dels representants ebrencs de la candidatura han pres part Salvador Illa, Secretari d’Organització del PSC i la cap de llista per Tarragona, Rosa Ibarra

L’aula de didàctica del Museu de Tortosa, plena a vessar, ha acollit l’acte electoral del PSC-Units per Avançar d’aquest dilluns a la capital del Baix Ebre. En aquest acte han intervingut el Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa i la cap de llista per Tarragona Rosa Ibarra, a més dels representants ebrencs de la candidatura per Tarragona.

La candidata tortosina Dolors Bel, ha introduït l’acte i ha volgut fet referència expressa a la moció de censura que han presentat els partits independentistes als presidents dels consells comarcals del Baix Ebre i del Montsià, Enric Roig i Francesc Miró, respectivament.

Salvador Illa ha assegurat que aquestes eleccions són importants no només per a Catalunya, sinó que també ho són per a la resta d’Espanya i per a Europa. El Secretari d’Organització ha pronosticat que una hipotètica majoria dels partits sobiranistes “portaria Catalunya a la ruïna econòmica i augmentaria la fractura social”. Per això Illa ha dit que “ara és el moment de seguir un camí diferent al que ens ha portat a la vora del precipici” i que l’únic capaç redreçar la situació del país és Miquel Iceta.

Els candidats ebrencs, Bibiana Porres i Joan Caballol han incidit en les necessitats que tenim al territori i han centrat el seu discurs en la ciutadania. “Les persones estem per damunt de tot, de qualsevol estructura i de qualsevol organització” ha assenyalat Caballol, mentre que Porres ha demanat “que es deixin de traçar trinxeres per aixecar ponts de diàleg”.

Finalment, la cap de llista per Tarragona Rosa Ibarra ha enunciat algunes de les propostes que des del PSC hi ha per al territori. “Som els únics que tenim un programa electoral on es detallen propostes concretes per a la demarcació de Tarragona i per a les Terres de l’Ebre” ha dit la candidata.

L’acte electoral de Tortosa ha comptat també amb la presència del número 2 per Tarragona Carlos Castillo i de Rocío León, Manel De la Vega, Dolors Gurrera, Ambiorix Rivera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada